Gizlilik Politikası

1.     Giriş

Barlas Hukuk Bürosu (“Barlas Hukuk) olarak, kişisel verilerinizin gizliliğine önem verdiğimiz ve bizimle paylaştığınız bilgilerin kişisel ve gizli olduğunu kabul ettiğimiz için bu hususa hassasiyetle yaklaşıyoruz.

İşbu Gizlilik Politikası’nı (“Politika”), Şirket olarak yönettiğimiz internet sitesi (“Platformlar”) üzerinden toplanan kişisel verilerinizin gizliliği ve güvenliği hakkında internet sitemizi ziyaret eden kullanıcılarımızı 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) kapsamında bilgilendirmek amacıyla oluşturduk. Kişisel verileriniz, işbu Politika çerçevesinde, yalnızca size daha iyi bir hizmet sunmak amacıyla kullanılacaktır.

  1. Politika’nın Kapsamı

Barlas Hukuk olarak yönettiğimiz platformlarımıza erişiminiz sırasında topladığımız verilerinizin gizliliği ve güvenliği işbu Politika’nın kapsamındadır.

Barlas Hukuk tarafından yönetilmeyen bir sitede Barlas Hukuk’a ait bir logonun, işaretin vb. bir görselin bulunması işbu Politika’ nın o site için geçerli olduğu anlamına gelmemektedir. Bu tür siteler ile kişisel veri paylaşımı gerçekleştirirken işbu Politika’ da yer alan güvencelerden faydalanabilmeniz için söz konusu sitenin Barlas Hukuk’a ait bir site olduğundan emin olmanız gerekmektedir.

 

  1. Kişisel Verilerin Korunması

KVKK kapsamında kişisel verilerinizin veri sorumlusu sıfatı ile Barlas Hukuk kurucusu Avukat Burçin Barlas tarafından işlenmesi, kişisel verilerinize ilişkin haklarınız hakkında ve kişisel verilerinizi korumak için aldığımız teknik ve idari tedbirler ile ilgili detaylı bilgi almak için lütfen Aydınlatma Metnimizi okuyunuz.

 

  1. İnternet Sitemizde Toplanan Veriler
    • 1. Kariyer Formları Vasıtasıyla Toplanan Kişisel Veriler

Bizlere iş başvurularınızı iletebilmenizi sağlayan kariyer formları vasıtasıyla;

  • Ad, soyad,
  • Elektronik posta,
  • Telefon numarası,
  • Özlük,
  • Mesleki deneyim
  • Görsel kayıt,

bilgilerinizi toplamaktayız.

 

    • 2. Cihaz Bilgisi

Hizmetlerimizden faydalanırken, kullandığınız elektronik cihazlarınıza (bilgisayarlar, tabletler, akıllı telefonlar, akıllı televizyonlar vs.) ait IP adresi vb. bilgiler toplanmaktadır.

 

Ayrıca internet sitemiz/sitelerimiz aracılığıyla sizlere anlık bildirimler gönderebiliriz. Cihazınızın işletim sisteminin içerisindeki ayarları değiştirerek bu iletileri almayı reddedebilirsiniz.

 

    • 3. Çerezler Vasıtasıyla Toplanan Veriler

Çerezler, bir internet sitesi ziyaret edildiğinde ziyaretçinin cihazında (örneğin bilgisayar veya telefon) depolanan ve isim-değer formatında veri barındırabilen küçük metin dosyalarıdır. Bu vesileyle internet sitesine/sitelerine ziyaretin gerçekleştirildiği cihaz ve ilgili kullanıcı hakkında çeşitli bilgiler elde edilebilmektedir. İnternet sitemizde çerez kullanılmaktadır. İnternet sitemizdeki çerez kullanımı hakkında detaylı bilgi almak için lütfen Çerez Politikamızı okuyunuz.

    • 4. Sunucularımıza Eriştiğinizde Otomatik Olarak Topladığımız Veriler

İnternet sitemizi kullanmanız halinde, bireysel veya kurumsal talepleri ve ihtiyaçları karşılayabilmek, teknik alt yapımızı geliştirmek ve denetlemek, kullandığımız donanım ve yazılım teknolojilerini ve diğer hizmetlerimizi geliştirmek ve hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek amaçlarıyla size ait cihaz log kayıtları vb. kişisel verileri toplayabiliriz.

 

  1. Üçüncü Taraf İnternet Sitelerine Verilen Linkler

Sitemiz, özel istihdam büroları gibi üçüncü tarafların internet sitelerine ait bağlantılar içerebilir. Bu gibi hallerde üçüncü taraflarca veri toplanması, işlenmesi, paylaşılması veya aktarımı sorumluluğumuzun dışındadır. Üçüncü taraf siteleri kullanımınız ve bu sitelerle veri paylaşımınız, bu sitelerdeki gizlilik politikası ve kullanım şartlarına tabi olup işbu Politika’nın kapsamı dışındadır. Kişisel verilerinizi paylaşmadan önce ziyaret ettiğiniz internet sitelerinin gizlilik politikalarını okumanızı öneririz.

 

  1. Politika’nın Güncellenmesi

İşbu Politika’nın hükümleri kısmen veya tamamen, internet sitemizde yayımlandığı tarihte yürürlüğe girmek üzere değiştirilebilir ya da yenilenebilir.

 

Politika’daki değişiklikleri takip edebilmeniz adına internet sitemizi belirli aralıklarla kontrol etmenizi tavsiye etmekteyiz.

 

  1. Bize Ulaşın

İşbu Politika’nın yorumlanması veya uygulanması ile ilgili sorularınızı, çekincelerinizi veya şikayetlerinizi;

  • info@barlaslaw.com elektronik posta ve/veya
  • Maslak Mahallesi Taşyoncası Sokak Ağaoğlu 1453 Sitesi C7 Blok Daire 45 Sarıyer/İstanbul adreslerine iletebilirsiniz.
error: Bu içerik korumalıdır.